Thursday, June 9, 2011

pEtuA MeNgaTASi RAmbUT guGur ^_6

Salam HYe GUys... Ok ArI Ni Cik ubi nak share ngan korang petue2 yg nenek c.ubi bg...ok first skali ialah petue untuk mengatasi masaalah rambut gugur..Hem.. kalau korang nk taw dulu rambut cik ubi kerap sgt gugur..dan disebabkan tu susah nak simpan rambut panjang..Walaupun dah buat treatment tp masalah tu masih berlarutan...
Tp bile cik ubi gune petue ni..alhamdulillah..everything change...KaN ORANG selalu cakap RambuT 2 kan MAHkota dIRi...

ok...Care-carenye Simple jew!
KorANg amek daun bunge raye dan ramas sampai hancur.Daun yg dah hancur tu,dilumurkan ke kepale korang and bile tyme mandi,korang gune syammpu korang sendiri then basuh mcm biase..Amalkan 2-3 kali sehari...
Insyallah kalau serasi,rambut korang kompem xkan ggr lg..n kalu ggr pun mesti kurang drpde selalu...
Tgk mCM cik UBi SkuNg RAmbUt pNJanG Taw berkilat g!!BetUL3 hahah (PeRasAN lAk!)


sElain tu,KaLau Ade antare korang yg DAH ade ank..or adek2 korang dmm panas ker ape,korang amek gak daun bunge raye tdik,ramas then sapu kan bhgian kplenye...


Selamat MenCUbE!!!!

1 comment:

armouris said...

lagi info tentang rambut gugur di SIHAT SELALU - Botak, Keguguran Rambut Masalah Keturunan